Mangsa sihir merawat diri sendiri

Satu hari Ustaz Fauzi berceramah

Ada orang kata tak nak berubat dengan orang sebab bila sembahyang dia baca Iyyakana’budu wa iyya kanastain

Dia perli aku masa tu

Benar Ustaz Fauzi aku malu nak berubat dengan manusia biadap macam kau

Aku tak perlu pergi AlAzhar macam kau to learn to treat people with kindness

You graduated from AlAzhar but you are biadap lagi bongkak on your high horse

Kau ni rapat dengan Allah ke?

Kau ni pernah fana ke?

Darah kau macam darah Hallaj ke bila mengalir ke bumi membentuk nama Allah?

Dah tak tahu rawat aku jangan lah fitnah aku kena pergi get help pula

Sebab kau ni tak cukup beriman pada Allah sebab tu kau tak tahu masalah aku

Kau nak hina aku yang banyak mengorbankan diri aku kerana Allah

Aku rasa kalau kau dan Nik Salida Suhaila kena uji macam aku kena uji dari ALlah, tercirit agaknya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aku nak tengok macam mana kau dan betina itu menghadapi apa yang aku lalui…

Mangsa sihir di luar sana

binalah hubungan dengan Allah

yakinlah dengan Allah

communicate with Allah Subhana Wa Taala

Believe in your taqwa to ALlah

Jangan lah berubat dengan perawat yang tidak berhemah

Carilah perawat yang beradab seperti Rasulullah saw

InsyaAllah Allah akan bantu anda

Kalau terdaya, kita mesti cari orang-orang soleh yang sudi merawat

Jangan putus asa

Masih lagi ada orang soleh yang berkhidmat merawat mangsa sihir/saka/santau semata-mata mencari keredhaan Allah

Orang soleh menjaga tutur kata, berhemah…..sabar

I berubat because I was surrounded by wealthy “kaki bomoh” psychopaths and narcissists who bomohkan I.

19 years ago a homosexual who bela hantu raya and khadam jin deceived and subjugated me

Whenever I wanted to leave this son of a bitch, he forced me to drink air jampi from Bomoh Siam.

I was so abused that I lost myself.

I totally lost myself.

Zulfikri Abd Rashid, you son of a bitch!!!!!!!!!!!!!!!!!!

May Allah punish you in this world and the next worlds for destroying me

Fuck yourself you son of iblis!!!!!!!!!!!!!!


%d bloggers like this: