SMS Pada Laki Orang yang Tak Suka Padamu “Please call me If Not Busy”

You want to threaten me woman?????

Wah!Wah!Wah!

You had used me all this while and now you want to threaten me!!!

Aku takut pada Allah so aku tak takut dengan kau atau laki kau

Ada faham?

Lagi satu laki kau tahu ke kau sms pada abang aku yang kaya raya itu?

Aku heran lah kenapa kau sms pada abang aku “Please call if you are not busy?”

Dulu kau kata abang aku yang kau sms tu dan bini dia tak suka kat kau

Ish!Ish! Ish! Dah ada laki nak sms pula pada laki orang!!!!!

Oh ya laki kau tahu baca hati aku, pasti dia tahu baca hati kau juga “Bini aku hati suci sms pada laki orang”

He!He!He!

Astaghfirullahaladzim


%d bloggers like this: