Homoseksual MCKK/UIA, Ahli sufi, perawat rawatan Islam, Habib yang kasyaf

Individu A
—————–
Seekor homoseksual MCKK/UIA mendakwa aku mempunyai saka kerana dia bermimpi aku dikelilingi monyet. Maka homoseksual yang bangga mempunyai ramai khadam jin ini pun menyuruh aku berjumpa dengan individu B. Homoseksual ini berbangga kerana boleh membaca hati orang. Homoseksual ini juga mendakwa datuknya boleh membunuh orang secara ghaib.

Individu B
———-
Ahli sufi dengan PHd (prof madya Universiti Malaya) kata pada aku yang ketika itu belum berkahwin (anak dara) “Ada orang ni nak tunduk suami, bagi makan nasi kangkang”.Aku bingung tak paham apa dia cakap.

Individu C
————-
Perawat Rawatan Islam Darussyifa, bekas pengacara al Kulliyah lulusan Al Azhar kata aku berubat dengan dia “untuk musnahkan orang”.

Individu D
————

Seorang ahli sufi Patani berkata aku secara fitrah mencintai Allah Subhana Wa Ta’ala.

Individu E
———–
Seorang syeikh tarikat menetap di Kanada melayan aku macam aku ni musuh Allah Subhana Wa Ta’ala.

Individu F
————
Habib ni kata aku kekasih Allah Subhana Wa Ta’ala.

Individu G
————-
Habib ni kata aku ni syaitan, fitnah, kaki maki, kaki gaduh. This charlatan is worshipped by ladies who believe that he has good akhlaq. Many ladies think he is handsome, I see ladies use their handphones, I-pad, snapping photos of him. To me, he is not handsome nor manly compared to Najmuddin Al Khered. (I don’t go watching and listening to the preaching of handsome and  manly preachers like Najmuddin Al Khered or Kadzim As Sagaff.) This charlatan who is not manly unlike Najmuddin Al Khered looks like a harmless, pious preacher but he successfully made me resolve not to listen to his preaching as he dares put Allah in a bad light. He thinks he is Allah’s spokesman but he portrays Allah as merciless when the reality is Allah is Most Merciful, unlike this charlatan. Kasihan Allah yang Maha Pengasih dan Maha Suci, diburukkan oleh iblis berjubah dan berserban ini. Rasulullah peace be upon Him, was gracious to his followers and asked His followers to worship Allah. This charlatan, unlike Rasulullah peace be upon Him, expects his followers to worship him! He is  also the defender  of my homosexual abuser stated above, A. He was angry when I labelled A, bastard. A, the MCKK homosexual with skin as white as snow and a powerful boyfriend, has a defender! Kah! Kah! Kah!

Individu H
————
Ahli sufi lulusan Al Azhar bermulut longkang dari Melaka ni kata aku minta pertolongan dengan jin dan tidak berakhlak. Dia kata orang yang boleh melihat alam ghaib ada saka. I wonder what saka and hantu raya does this charlatan possess because he behaves like someone who knows the unseen world. Tak malu harap duit daripada orang. I wonder whether he dares to be rude to prospective donors. I don’t think he dares to be rude to prospective donors because he is a hypocrite! Dengan aku dia berani biadap, padan muka other students refuted his teachings in front of me. This guy is so full of himself. I pity those kind-hearted Malays who worship him. This charlatan is unqualified to be a preacher (da’i). I foresee many Muslims become disheartened to study Islam after being insulted by this charlatan.

Aku : Biarlah Allah menilai aku, aku tak nak dengar apa orang kata pasal aku. Allah is the best judge. Bila aku mati, aku dalam kubur sorang-sorang, aku kena bersedia daripada sekarang untuk mati dan melalui fasa kehidupan di alam barzakh, dalam kubur menghadapi Munkar dan Nakir. Ultimately I have to meet Allah Subhana wa Ta’ala. Allah’s opinion on me is the only opinion that matters!


%d bloggers like this: