Mohd Emil Azril Bahari’s respectful tudung-clad employee and her rude husband 15th August 2014

Mohd Emil Azril Bahari Md Noor has a female employee who wears tudung. There is a guy who rides a motorcycle who fetches Mohd Emil Azril Bahari Md Noor’s tudung-wearing female employee. On 23rd July 2014, the guy who fetches Mohd Emil Azril Bahari Md Noor’s tudung-wearing female employee stared at me in a menacing manner for a few minutes as well as mocked me. This guy looks like a Malay thug.

 

Today (15th August 2014) around 1715, the same guy who is the spouse of Mohd Emil Azril Bahari’s tudung-clad employee deliberately parked his motorcycle at my parking space despite the fact that Mohd Emil Azril Bahari’s parking space was empty. Nak cari pasal dengan aku lah tu! Mujur isterinya beradab, she asked him to remove his motorbike. Initially he refused and said loudly, “Biarlah”. She persuaded her ugly, fat husband. Dengan kuasa Allah his small son cried, so he left with his son. Isteri beradab dapat suami tak beradab, kasihan anak kecil lihat ayah muka buruk macam samseng cari gaduh dengan aku. Semoga wanita beradab ini dapat suami lain yang beradab sepertinya. Pasti lepas ni si bacul low class ni cari pasal dengan aku lagi, takpa Allah Maha Kuasa. Allah akan lindung aku dari iblis ini. Si iblis ini tidak akan bahagia selagi dia tak henti kacau aku. Aku tak kenal pun siapa iblis ni, dia nak cari pasal dengan aku. Pandang aku lama-lama dengan muka bengis. Ejek-ejek dan gelak-gelak kat aku bila aku pandang balik kat dia. Bini dia pun tak kacau aku, muka macam penyangak perangai pun macam penyangak.

Mak bapak iblis ni tak pandai ajar adab pada iblis ini, mujur dapat isteri beradab. Bacul low class nak kacau aku sebab Mohd Emil Azril Bahari tak hormat aku maka si bacul ni pun ikut sama tak hormat kat aku.Mohd Emil Azril Bahari tak hormat aku sebab mak bapak dia tak hormat kat aku. Bapa borek anak rintik. Wahai si bacul cari pasal dengan aku, suka hati aku lah nak tabur garam luar rumah aku, Ustaz aku ajar aku, yang kau nak pandang-pandang kat aku apa pasal? Kau jemput bini kau yang cari rezeki so jangan cari pasal dengan aku, bacul low class!!!! Dah dapat isteri beradab, bersyukurlah pada Allah jangan ganggu aku, iblis!!! Kenapa kau biadap sangat nak cari pasal sekali lagi dengan aku hari ni? Lu sapa, sial!!!!!

 

After I posted this post, at 2106 (15 August 2014) , ada orang baling mercun belakang rumah aku. Siapakah gerangan iblis yang membaling mercun di belakang rumahku? Adakah ia iblis yang sengaja melanggar kereta Persona bekas isterinya using his truck  kerana marah bekas isterinya buka puasa di rumah ibu bapanya? Adakah ia iblis yang menghempas badanku di balai polis Hulu Kelang? Adakah ia iblis yang membawa ke rumahku Pak Din si bomoh Siam yang menarik kakiku dan menggelarku syaitan? Adakah ia iblis yang kata kat aku “You bring disgrace to my (Bahari) family” when I was sued by Zulfikri Abdul Rashid? You bring disgrace to your family! You rammed your ex-wife’s car but your father persuaded your ex-wife not to lodge a police report!!! Of course, your father is generous to your ex-wife.  Money, money, money!! Yes, money sure talks in the Bahari family!!!! When I lodged a police report against Pak Din (your bomoh) and your father, your father said to the police that I am crazy. Your father did not say that you were crazy for using your truck to ram your ex-wife’s car during Ramadhan. Inilah anak bapak, violent macam bapak! Fuck you, you son of a bitch!!!!


%d bloggers like this: